Biocaiac amb el GEPEC

diumenge 22 d'abril

Cartell biocaiac

El Biocaiac es una sortida naturalista en piragua organitzada pel GEPEC de Tortosa per gaudir de l'Ebre mentre el monitor ens explica tot sobre riu, el bosc de ribera i els animals que hi habiten.

En aquesta piraguada d'educaci√≥ ambiental ens hi acompanyar√† en Marco Pla, pirag√ľista amb una llarga experi√®ncia i un gran defensor i coneixedor del nostre espai natural. Creador de l' "Ebreibosc", un blog que ens ensenya a tots a estimar una mica m√©s la natura. A m√©s anirem amb un monitor de pirag√ľisme que vetllar√† en tot moment per la nostra seguretat.

Llegeix més:Biocaiac amb el GEPEC

Ornitopiraguada

cartell IV Ornitopiraguada

28 D'ABRIL DE 2018

Despr√©s de l‚Äô√®xit dels les √ļltimes edicions, torna l'Ornitopiraguada, una de les millors maneres per poder observar els ocells de l‚ÄôEbre en el seu estat m√©s salvatge.

Aquest any l'Ornitopiraguada es farà en el tram entre Garcia i Móra d’Ebre. Un tram que ens ofereix diversos racons on poder observar ocells, com ara la desembocadura del riu Siurana o el galatxo de l’illa de Subarrec.

 

Llegeix més:Ornitopiraguada

Kayak & Memory, la lluita dels pontoners

1 de maigcartell del Kayak & Memory

Preparat per una ruta en piragua navegant per la història de la Gerra Civil Espanyola.

En aquesta edició del Kayak & Memory  el tema principal es la lluita dels pontoners per poder mantenir oberts els passos del riu.

Durant la ruta estarem acompanyats per un monitor de pirag√ľisme, que ens anir√† aconsellant en tot moment i ens donar√† les indicacions necessaris per poder anar en piragua.

Tamb√© ens acompanyar√†n dos guies tur√≠stics els que, a mesura que anem passant pels diferents paisatges que ens ofereix el riu Ebre, ens il¬∑lustraran amb els diferents fets succe√Įts durant la Guerra Civil Espanyola i la Batalla de l‚ÄôEbre.

Llegeix més:Kayak & Memory, la lluita dels pontoners