Kayak & Memory, la lluita dels pontoners

21 de juliolcartell del Kayak & Memory

Prepara't per una ruta en piragua navegant per la història de la Gerra Civil Espanyola.

En aquesta edició del Kayak & Memory  el tema principal es la lluita dels pontoners per poder mantenir oberts els passos del riu.

Durant la ruta estarem acompanyats per un monitor de pirag√ľisme, que ens anir√† aconsellant en tot moment i ens donar√† les indicacions necessaris per poder anar en piragua.

Tamb√© ens acompanyar√†n dos guies tur√≠stics els que, a mesura que anem passant pels diferents paisatges que ens ofereix el riu Ebre, ens il¬∑lustraran amb els diferents fets succe√Įts durant la Guerra Civil Espanyola i la Batalla de l‚ÄôEbre.

 

 

Horari:

L'activitat es realitzarà el dia 21 de juliol.

 • 10,00 - Ens trobem a la zona del Nautic de M√≥ra d‚ÄôEbre, on els guies de Terra Enll√† ens comen√ßaran a transportar a la Batalla de l‚ÄôEbre. Despr√©s els monitors d‚ÄôEnblau explicarem, per als pirag√ľistes novells, tot el que necessiteu saber per anar en piragua
 • 10,30 - Sortida en piragua des de M√≥ra d‚ÄôEbre. Durant tot el recorregut, els guies de Terra Enll√† ens acompanyaran i ens aniran explicant m√©s detalls sobre la Guerra Civil i la Batalla de l‚ÄôEbre.
 • 13,00 - Parada a Benissanet, on treurem un pica-pica per recuperar forces.
 • 14,00 - Arribada a Miravet. Un cop aqu√≠, pujarem als conductors a recuperar el cotxe a M√≥ra d'Ebre

 

Qui hi pot participar:

El kayak & Memory esta obert a tothom:

 • No es necessari saber anar en piragua, ja que el monitor ens explicar√† tot el que necessitem saber i ens acompanyar√† durant tot el trajecte a fi de resoldre tots els dubtes i vetllar per la nostra seguretat.
 • Disposem del material necessari per si ha de venir algun nen petit (sempre i quant vagi acompanyat de, com a m√≠nim un adult)
 • Tant en el cas dels adults com dels nens, √©s necessari que sapiguin nadar o, com a minim, mantenir-se flotant a l‚Äôaigua. (tot i que entre el material de seguretat que repartirem s'hi conta l'armilla salva-vides).

 

Inscripció:

La inscripci√≥ al Kayak & Memory es de 28‚ā¨

Per inscriure’t ens pots trucar al 655 320 828 (Enblau) o al 636 679 969 (Terra Enllà)

Tamb√© ho pots fer enviant-nos un e-mail a Aquesta adre√ßa electr√≤nica s'est√† protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb les dades seg√ľents:

 • Nom
 • Adre√ßa electr√≤nica
 • Tel√®fon
 • N√ļmero de places
 • Tipus de caiac (doble o individual)

 

Per evitar que sigui una piraguada multitudin√†ria i poder gaudir m√©s profundament del riu, el grup ser√† redu√Įt i per aix√≤ les places seran limitades i √©s donaran per ordre d‚Äôinscripci√≥.

Per més informació truca al telèfon 665 320 828 o envia’ns un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Aquesta activitat s'organitza juntament amb els amics de:

www.terraenlla.com

logo Terra enllà