LLoguer de motxilla portanadons

¬†Lloga ara la teva motxilla porta-nadons per nom√©s 5‚ā¨, si fas una ruta amb nosaltres, i per 15‚ā¨ si fas una ruta pel teu compte

un nen en una motxilla porta-nadons  

Motxilla amb estructura:

Motxilla molt còmoda, tant pel nen com pel qui el porta. Pensada per la pràctica esportiva i ideal per sortides més llargues.

 

- Per a nens que s’aguanten asseguts.
 
- Fins als 15 kg. De pes
 
- Disposa de butxaques per transportar-hi el necessari per nosaltres i el nadó
 
- Disposa de para-sol, i funda paravents i impermeable.

Motxilla ergonòmica Manduca:

Motxilla perfecta per rutes curtes i fàcils, és molt adaptable al nadó i a la seva edat. Recomanada per nens molt petits que no s’aguanten asseguts o nens ja més grans que es poden cansar de caminar en algun moment.

 

- Es poden portar nens fins als 20 Kg.

 

- Es pot portar a l’esquena o al davant

 

- El nen va en contacte amb el que el porta

 

 

un nen en una motxilla porta-nadons

* Anar d‚Äôexcursi√≥ amb nens SEMPRE √©s una responsabilitat. Cal que conegueu les exig√®ncies de la ruta que voleu fer i que avalueu el vostre estat f√≠sic. √Čs recomanable que no aneu un adult sol amb un nad√≥, aneu preferiblement acompanyats. No oblideu MAI portar aigua, menjar i tot el que el nad√≥ pugui necessitar, i de dur-lo protegit del sol, el fred i la possibilitat de pluja. El que per vosaltres pot ser una ‚Äúaventura‚ÄĚ pel vostre fill pot ser un aut√®ntic malson. Sigueu conscients i podreu gaudir de la natura amb els vostres fills durant molts anys.