Birdwatching en piragua

Si t’agrada la natura i els ocells, i si vols conèixer el riu Ebre des de una piragua, aquesta activitat està feta per tu. Una ruta en piragua orientada per conèixer i observar les aus que habiten a les ribes del riu Ebre.

Per fer Birdwatching en piragua no cal que s√†pigues res sobre ocells ni sobre el pirag√ľisme. De tot aix√≤ ens n‚Äôocupem nosaltres. Abans de sortir us farem una explicaci√≥ de les aus que es podran veure, us repartirem el material necessari per anar en piragua i us ensenyarem tot el que cal saber per poder navegar amb ella.

Duran l’activitat, anirem acompanyats d’un monitor, bon coneixedor de les aus de la zona que vetllarà per la nostra seguretat, ens anirà explicant totes les aus que anirem trobant i ens ajudarà a localitzar-les i observar-les.

La sortida es farà entre Garcia i Móra d’Ebre. Aquest tram es especial per la observació d’aus, ja que es passa per zones molt salvatges, com son l’illa de Subarrec i la desembocadura del riu Siurana. Aquestes zones, sobretot l’illa de Subarrec  gràcies a la seva localització, solen estar habitades per tot tipus de aus, Tan típiques de zones aquàtiques com de muntanyoses.

Per a realitzar el Birdwatching és essencial portar uns binocles, això et permet observar més fàcilment els ocells. Però si no en tens, o no vols arriscar-te a mullar els teus, nosaltres te’n podem llogar.

 

 

 

 

Ruta de mig dia

 

 

Places

Adults

Nens entre 8 i 13 anys

1-2 persones

60‚ā¨(total)

3-9 persones

25‚ā¨/persona

20‚ā¨/persona

10-20 persones

20‚ā¨/persona

15‚ā¨/persona

 

 

 

 

  • Els menors de 7 anys acompanyats d‚Äôun adult s√≥n gratis