Kayak & Memory

Durant la Batalla de l’Ebre, el riu va jugar-hi un paper molt important. Amb els ponts dinamitats per evitar l’avanç de les tropes franquistes, l’Ebre es va convertir en la primera línia de front. En una agosarada maniobra, de matinada i en condicions precàries, les tropes republicanes creuaven sigilosament el riu, iniciant així la batalla més llarga i més dura de la Guerra Civil Espanyola.

En l'actualitat, l'Ebre s'ha convertit en un punt de trobada pels amants de l'Esport, de la naturalesa i també de la memòria històrica. Per tal d'unir aquest móns en una sola activitat, Enblau i Terra Enllà uneixen esforços i creen el Kayak and Memory. Un viatge en piragua a traves de la memòria històrica on, mentre gaudim dels paisatges que ens ofereix l'Ebre, anirem descobrint els fets de la guerra civil espanyola i de la batalla de l'Ebre.

Disposem de diversos tramps per triar, cadascun amb una temàtica pròpia que, a traves de relats, fotografies i testimonis escrits, ens durà a coneixer millor els fets que van succeir en aquella época entre el juliol del '36 i l'abril del '39:

Kayak and Memory,

la lluita dels pontoners

Kayak & Memory, la lluita dels pontoners

Kayak and Memory,

un riu republicà

Kayak & Memory, un riu republicà

 

 

Places

Majors de 14 anys

Entre 8 i 13 anys

1-3 pers..

total a pagar 100‚ā¨

4-9 pers.

32,00‚ā¨

25,00‚ā¨

entre 10 i 20 pers.

28,00 ‚ā¨

25,00‚ā¨

 

*els menors de 7 anys acompanyats d’un adult no paguen, i no comptabilitzen en el nombre total de persones del grup.