Kayak & Memory, la lluita dels pontoners

 
TRAM TEMA CENTRAL QUILĂ’METRES TEMPS APROX.
MĂłra - Miravet Els pontoners 13km. 4h

 

Aquesta ruta en caiac ens durà, riu avall i a través de la història, fins a una de les èpoques més dures que van patir les Terres de l’Ebre. El paisatge que trobarem al nostre voltant ens servirà d’escenari per descobrir els fets històrics i els relats d’alguns protagonistes que van viure la guerra de prop. Recordarem la Batalla de l’Ebre, el pas de les tropes republicanes i la lluita dels pontoners per mantenir obert el pas del riu, i recordarem també figures com la de l’escriptor i poeta miravetà Roc Llop, supervivent dels camps nazis de Gusen-Mauthausen.

Aquesta activitat es realitza conjuntament amb la empresa de guiatges històrics Terra Enllà, especialitzats en la Guerra Civil Espanyola.

Places

Majors de 14 anys

Entre 8 i 13 anys

1-2 pers..

total a pagar 100€

3-9 pers.

40,00€

30,00€

entre 10 i 20 pers.

35,00 €

25,00€ 

 - Els nens de de 8 anys o menys no paguen si no ocupen plaça de palista

 

  - Els nens de 8 o menys anys que ocupin plaça paguen 15€

 

 - Els  nens de 8 anys o menys, no compten en el número total

d'integrants del grup, ja que gaudeixend'uns descomptes especials

 En les reserves, demanem la confirmació del nombre de persones el dia anterior. En cas de no avisar de canvis abans de les 21h del dia anterior, no podem assegurar la possibilitat de tenir més piragües disponibles i, si el grup es menor del que s’havia reservat, s’haurà d’abonar la meitat de l’import de la plaça reservada que no s’ha presentat.

 


Potser t'interessa...

Kayak and Memory, un riu republicĂ 

Kayak & Memory, un riu republicĂ