Piragüisme

Móra d'Ebre - Miravet

Deixa enrere el pont de les arcades de Móra d’Ebre i navega amb el caiac per dintre del galatxo de Móra la Nova, un espai natural protegit que et mostrarà tot tipus de fauna i et transportarà per uns racons inoblidables.

Meravella’t de l’avifauna durant tot el trajecte i omple’t de la solitud i de la tranquil·litat que sol dominar en aquest tram de riu, un tram que culmina amb l’espectacular arribada a Miravet. Podràs veure el típic pas de barca de Miravet en ple funcionament i podràs admirar les espectaculars vistes al poble i al castell templari des del riu.

 

 

places

Majors de 14 anys

entre 8 i 13 anys

1-2 pers.

total a pagar 60€

3-9 pers.

25,00 €

20,00€

10-19 pers.

20,00 €

15,00€

20-29 pers.

18,00 €

15,00€

A partir de 30 pers.

15,00€

 

*els menors de 7 anys acompanyats d’un adult no paguen, i no comptabilitzen en el nombre total de persones del grup.

 

Visita el castell de Móra, d’origen àrab, reconquistat per Ramon Berenguer IV i, més endavant, cedit a la Baronia d’Entença.

Situat al capdamunt de la població, és el lloc perfecte per tenir una bona panoràmica del riu, de Móra d’Ebre i de gran part de la Ribera d’Ebre.

Més informació: http://www.viulebre.com/que_visitar/castell-de-m%C3%B3ra-debre

 

MIRAVET

Pots començar per una visita al casc antic del poble de Miravet. Segur que els seus carrers costeruts i estrets, alguns d’ells a la vora del penya-segat que dóna al riu, no et deixaran amagar la càmera fotogràfica ni un segon. Aquests mateixos carrers et portaran fins a l’església vella, una església renaixentista construïda damunt d’una antiga mesquita musulmana.

Més informació: http://www.viulebre.com/que_visitar/esgl%C3%A9sia-vella-de-miravet

També pots visitar el castell de Miravet, conquerit per Ramon Berenguer IV als àrabs i cedit a l’Ordre del Temple, que el va ampliar i hi va construir a sobre fins a construir el castell que, a hores d’ara, es pot veure.

Més informació: http://www.viulebre.com/que_visitar/castell-de-miravet

Consells d'utilitat

A l’estiu s’ha de portar roba i calçat que es pugui mullar. És millor que el calçat estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es més fàcil perdre-les i no és tan còmode per anar amb el caiac.

Durant l’activitat és important portar aigua, repel·lent de mosquits, crema solar de protecció alta i gorra. També es recomana portar roba de recanvi per després de l’activitat.

Si és la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contràriament al que es pensa, és molt més fàcil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals més petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l’hivern és important portar un jersei tèrmic o que mantingui l’escalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.