Pirag√ľisme

Miravet-Benifallet

En aquest tram podr√†s gaudir de les vistes sobre el castell templari de Miravet, que ens acompanyaran duran gran part del cam√≠. Tamb√© podr√†s, si el riu ho permet, rodejar les runes d‚Äôun antic mol√≠ √†rab situat en un pintoresc rac√≥ i, inevitablement, passar√†s per l‚Äôestret de Barrufemes, un estret on les aig√ľes es paralitzen i ens veiem rodejats per dos parets descomunals que ens faran sentir min√ļsculs.

 

 

places

Majors de 14 anys

entre 8 i 13 anys

1-2 pers.

total a pagar 60‚ā¨

3-9 pers.

25,00 ‚ā¨

20,00‚ā¨

10-19 pers.

20,00 ‚ā¨

15,00‚ā¨

20-29 pers.

18,00 ‚ā¨

15,00‚ā¨

A partir de 30 pers.

15,00‚ā¨

 

*els menors de 7 anys acompanyats d’un adult no paguen, i no comptabilitzen en el nombre total de persones del grup.

 

MIRAVET

Pots comen√ßar per una visita al casc antic del poble de Miravet. Segur que els seus carrers costeruts i estrets, alguns d‚Äôells a la vora del penya-segat que d√≥na al riu, no et deixaran amagar la c√†mera fotogr√†fica ni un segon. Aquests mateixos carrers et portaran fins a l‚Äôesgl√©sia vella, una esgl√©sia renaixentista constru√Įda damunt d‚Äôuna antiga mesquita musulmana.

Més informació: casc antic de Miravet

També pots visitar el castell de Miravet, conquerit per Ramon Berenguer IV als àrabs i cedit a l’Ordre del Temple, que el va ampliar i hi va construir a sobre fins a construir el castell que, a hores d’ara, es pot veure.

Més informació: castell de Miravet

BENIFALLET

Visita les coves de Benifallet, concretament la cova del Dos i la impressionant cova Meravelles. Es poden visitar a peu pla, sense cap problema, i tindreu  un guia que us n’explicarà totes les curiositats.

        Més informació: coves Meravella

Consells d'utilitat

A l‚Äôestiu s‚Äôha de portar roba i cal√ßat que es pugui mullar. √Čs millor que el cal√ßat estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es m√©s f√†cil perdre-les i no √©s tan c√≤mode per anar amb el caiac.

Durant l’activitat és important portar aigua, repel·lent de mosquits, crema solar de protecció alta i gorra. També es recomana portar roba de recanvi per després de l’activitat.

Si és la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contràriament al que es pensa, és molt més fàcil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals més petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l’hivern és important portar un jersei tèrmic o que mantingui l’escalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.