Pirag√ľisme

Benifallet-Xerta

Entra dins del riu Canaletes pel lloc on desemboca a l’Ebre. Remunta’l uns metres i de seguida descobriràs la bellesa que hi amaga. Continua riu avall amb la piragua i  viu l’experiència de passar la resclosa per l’assut de Xerta. Deixa’t inundar per la bellesa del tram que continua de l’assut fins al poble de Xerta

 
 

places

Majors de 14 anys

entre 8 i 13 anys

1-2 pers.

total a pagar 60‚ā¨

3-9 pers.

25,00 ‚ā¨

20,00‚ā¨

10-19 pers.

20,00 ‚ā¨

15,00‚ā¨

20-29 pers.

18,00 ‚ā¨

15,00‚ā¨

A partir de 30 pers.

15,00‚ā¨

 

*els menors de 7 anys acompanyats d’un adult no paguen, i no comptabilitzen en el nombre total de persones del grup. 

BENIFALLETVisita les coves de Benifallet, concretament la cova del Dos i la impressionant cova Meravelles. Es poden visitar a peu pla, sense cap problema, i tindreu  un guia que us n’explicarà totes les curiositats.Més informació: Coves MeravellesXERTADóna una volta pel poble i hi podràs veure la seva peculiar església coronada per uns característics gossos que assenyalen els quatre punts cardinals. També hi podràs trobar algunes cases senyorials d’estil modernista.Més informació: http://www.viulebre.com/poblacions/passejant/xerta

Consells d'utilitat

A l‚Äôestiu s‚Äôha de portar roba i cal√ßat que es pugui mullar. √Čs millor que el cal√ßat estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es m√©s f√†cil perdre-les i no √©s tan c√≤mode per anar amb el caiac.

Durant l’activitat és important portar aigua, repel·lent de mosquits, crema solar de protecció alta i gorra. També es recomana portar roba de recanvi per després de l’activitat.

Si és la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contràriament al que es pensa, és molt més fàcil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals més petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l’hivern és important portar un jersei tèrmic o que mantingui l’escalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.