Pirag√ľisme

Benifallet-Xerta

Entra dins del riu Canaletes pel lloc on desemboca a l’Ebre. Remunta’l uns metres i de seguida descobriràs la bellesa que hi amaga. Continua riu avall amb la piragua i  viu l’experiència de passar la resclosa per l’assut de Xerta. Deixa’t inundar per la bellesa del tram que continua de l’assut fins al poble de Xerta

 

Els preus estipulats son per un sol grup.

A enblau no ajuntem grups sense consultar, en cas d'ajuntar els grups, el preu s'adaptarà al nombre total de navegants.

 

Ruta Mitjana (2h,30' - 3h)   
¬†n¬ļ de persones ¬†preus temporada baixa ¬†preus temporada alta
¬†1-2 persones 70‚ā¨ total ¬†70‚ā¨ total
3-9 persones¬† 25‚ā¨ per persona (20‚ā¨*) 30‚ā¨ per persona (25‚ā¨*)¬†
10-19 persones¬† 20‚ā¨ per persona (18‚ā¨*) 25‚ā¨ per persona (20‚ā¨*)¬†
20-29 persones¬† 18‚ā¨ per persona (15‚ā¨*)

¬†20‚ā¨ per persona (15‚ā¨*)

m√©s de 29 persones¬† 15‚ā¨ per persona ¬†¬†20‚ā¨ per persona (15‚ā¨*)

 - La temporada alta es des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost

  - Els nens de de 8 anys o menys no paguen si no ocupen plaça.

¬† - Els nens de¬†8 o menys anys¬†que ocupin pla√ßa paguen¬†15‚ā¨

¬†- Els¬† nens de¬†8 anys o menys, no compten en el n√ļmero total d'integrants del grup, ja que gaudeixen d'uns descomptes especials

  - *Preus per a nens de 9 a 13 anys

 

  • En les reserves, demanem la confirmaci√≥ del nombre de persones el dia anterior. En cas de no avisar de canvis abans de les 21h del dia anterior, no podem assegurar la possibilitat de tenir m√©s pirag√ľes disponibles i, si el grup es menor del que s‚Äôhavia reservat, s‚Äôhaur√† d‚Äôabonar la meitat de l‚Äôimport de la pla√ßa reservada que no s‚Äôha presentat.
  • Per poder contractar aquesta ruta el grup ha de ser de m√≠nim 6 persones adultes

BENIFALLET

Visita les coves de Benifallet, concretament la cova del Dos i la impressionant cova Meravelles. Es poden visitar a peu pla, sense cap problema, i tindreu  un guia que us explicarà totes les curiositats. Més informació coves Meravella

XERTA

Dóna una volta pel poble i hi podràs veure la seva peculiar església coronada per uns característics gossos que assenyalen els quatre punts cardinals. També hi podràs trobar algunes cases senyorials d’estil modernista, Tot això i més al web oficial de Xerta

‚ÜźRUTES DE DURADA MITJA

Mora Miravet en piraguavinebre-mora en piragua

Consells d'utilitat

A l‚Äôestiu s‚Äôha de portar roba i cal√ßat que es pugui mullar. √Čs millor que el cal√ßat estigui ben agafat al peu. Si pot ser, cal evitar portar xancles de dit, ja que es m√©s f√†cil perdre-les i no √©s tan c√≤mode per anar amb el caiac.

Durant l’activitat és important portar aigua, repel·lent de mosquits, crema solar de protecció alta i gorra. També es recomana portar roba de recanvi per després de l’activitat.

Si és la primera vegada que es fa aquesta activitat, recomanem agafar un caiac individual ja que, contràriament al que es pensa, és molt més fàcil de manejar que el caiac doble.

Si es volen portar criatures, no hi ha problema. Als caiacs dobles hi ha un parell de seients centrals més petits per la canalla, de manera que poden anar en un mateix caiac dos adults i dos xiquets.

A l’hivern és important portar un jersei tèrmic o que mantingui l’escalfor corporal i una jaqueta impermeable. Nosaltres deixem cobrebanyeres per impedir que es mullin les cames amb els esquitxos que puguin produir les pales al remar.